KB MONT
X
Storitve

Naše dejavnosti

Nudimo storitve na področju: strojne in elektro montaže, strojništva, gradnje obratov, servisa obratov, jeklene konstrukcije, prezračevanja, transportne tehnike ter s servisno-vzdrževalnimi deli v različnih panogah industrije.

Varilska tehnika

V podjetju podajamo velik pomen varjenju. Redno spremljamo in nadzorujemo kvaliteto dela posameznega varilca. Prav tako spremljamo zahteve strank in z usposabljanjem naših varilcev dosegamo najvišjo kakovost izdelkov. Vsi varilci imajo veljavne certifikate.

Preberi več
Industrijske montaže

V podjetju KB MONT stremimo k izvajanju visoko kakovostnih storitev s področja montaže, vzdrževanja in remontov industrijskih objektov, varjenja in strojništva. Nudimo široko paleto storitev s kvaliteto na najvišjem nivoju po zadnjih standardih.

Preberi več
Elektro montaže

Vsak objekt ima določene posebnosti, ki jih elektroinštalater spozna z izkušnjami in jih vnaprej lahko predvidi. Zato v podjetju KB MONT izvajamo elektroinštalacije v skladu z veljavnimi predpisi iz projektne dokumentacije elektroinštalacije.

Preberi več
Predstavitev podjetja

Poskrbimo za kvalitetno in skrbno opravljeno delo

 • fleksibilnost
 • kvalitetna izvedba projekta
 • zanesljivo in usposobljeno osebje
 • profesionalnost od začetka do konca
 • Zadovoljne stranke

  Zanesljiv izvajalec, ki se je brez težav lotil najtežjih izzivov pri projektu. Veselim se ponovnega sodelovanja.

  Žiga Obštetar

  Korekten, zanesljiv in odziven. Izkazalo se je, da smo se odločili za najboljšega izvajalca na svojem področju. Svoje delo je opravil strokovno in v dogovorjenem času. Priporočam sodelovanje s podjetjem KB mont.

  Gorazd Oblak

  Vas zanima zaposlitev?

  V podjetju veliko skrb namenjamo tudi zaposlenim skozi zagotavljanje primernega delovnega okolja in socialne varnosti.

  Zaposlimo